UHAPŠENI RAZBOJNICI: Trinaestogodišnjoj devojčici oteli telefon i novac

       
Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su Novosađane S. D. (1993) i L. M. (1997), kao i K. D. (1997) sa područja Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo razbojništvo.

Dve devojke i mladić terete se da su, na ulici, primenom fizičkog nasilja, oteli trinaestogodišnjoj devojčici mobilni telefon i novac iz torbice.

Efikasnim operativnim radom, policija je rasvetlila ovo krivično delo i zadržala osumnjičene do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će biti privedeni na saslušanje.

Neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhvatili su dvadesetsedmogodišnjeg Novosađanina ubrzo pošto je, kako se sumnja, ukrao kombi na Telepu.

Sumnja se da je, tokom noći, ukrao parkirano vozilo, u vlasništvu jedne firme, te da je pokušao da pobegne kada ga je policija pronašla.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Autor: nsuzivo.rs

3
Komentari:

3 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
3 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Sale

Bolesnici jedni

Đuka

Obeležiti ih za ceo život, njihovi roditelji ili oni kroz zatvorske dane, da plaćaju školovanje toj devojčici dokle god se školuje i ako ponove izvršenje nekog takvog dela..doživotno u rudnik…

Dusan

Zasto inicijali…Punoletni su…