Uhapšeno 11 saobraćajnih policajaca, pali zbog primanja mita

       
Foto: MUP

Pripadnici MUP, Sektora unutrašnje kontrole, uhapsili su po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu 11 saobraćajnih policajaca iz Kikinde zbog primanja mita i zlouopotreba službenog položaja.

Uhapšeni N. R. (1983), D. L. (1989), M. B. (1980), S. P. (1979), B. Š. (1973), M. P. (1970), M. M. (1982), D. P. (1975), D. K. (1984), N. T. (1983) i M. F. (1977) se sumnjiče da su prilikom kontrole saobraćaja na području Kikinde od vozača ili suvozača primali domaći i strani novac kako prema učiniocima prekršaja ne bi preduzimali radnje iz svoje nadležnosti.

Takođe, oni se sumnjiče da su vršili prekvalifikacije prekršaja pa su učinioce saobraćajnih prekršaja sankcionisali za blaže prekršaje.

Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivične prijave, biti  sprovedeni nadležnom tužilaštvu.

Izvor: MUP

2
Komentari:

2 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
2 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
L0RY

Ma, kako ne uhapse one koji prave lažne autobuske stanice i trzni centar pored propalog Spens-a?
Hvale se sa sitnim hapšenjima, a veliki igrači koji kradu novac na veliko ostaju bezbrižni. Srbija

Marija

Samo 11 policajaca iz Novog Sada i Kikinde!?? A u ostalim gradovima svi pošteni policajci? Razumem da je ovo novosadska stranica, ali nije zabranjeno spomenuti i ostale.