Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Nakon što je juče postavljena bodljikava žica u Šekspirovoj 30, na Limanu 3, koja je stavljena da kako bi “štitila” od vršenja nužde kućnih ljubimaca i koja je mogla ozbiljno da povredi decu ili životinje, jutros je uklonjena.

Komunalna inspekcija izašla je na teren juče, nakon prijava sugrađana, koji su bili uznemireni nakon zatečene bodljikave žice. Žica je bila privremeno izolovana, oblepljena trakom, a postupak je pokrenut kako bi se uklonila.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Reporteri NS Uživo izašli su jutros na teren i prema nezvaničnim informacijama saznali da su građani sami uklonili žicu i zatečeni su jasni tragovi gde je bila postavljena. Takođe, prema nezvaničnim informacijama saznali smo da se još uvek ne zna identitet osoba koje su počinile ovo delo.

Foto: nsuzivo/Pavle Pejić

Ivona Karan

6 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Liman3
25/02/2021 10:57

Zato je ostala bodljikava zica u tri reda na terasi koja se vidi na slikama!? Zazidani svi otvori i postavljena ograda od par metara. Simpaticni neki ljudi? Dobro je da nisu postavili minsko polje. Mozda ja pogresno razmisljam ali se ne mogu osloboditi utiska da postoji osnovana sumnja na lica koja su ove stubove i zicu postavila.

lol
25/02/2021 12:53
Reply to  Liman3

cuj simpaticni neki ljudi… a ne nego ce ostaviti otvoreno sve i staviti natpis slobodno nas orobite

Hmmm
25/02/2021 16:14
Reply to  lol

Slatko me nasmejaste, odlican nick! Jedinom me malo zbuniste jer pokusavam da nadjem, u prethodnom komentaru, povez sa otvorenim vratima i orobljavanjem. Ocito su vispreni kao i vi kada misle da ce neko obijati stan preko terase na koji gledaju 4 okolne zgrade sa svojih prozora i sa parkingom znatno udaljenim od iste. Potrudite se i pogledajte fotografiju. Voleo bih da tako pametnih lopova ima vise, brze bi ih pohvatali. Postoji nesto sto se zove vrata, a dobro je ako ima i bravu. Tu je negde i alarm, ograda od kovanog gvozda, malo ruza i kucni ljubimac. Vi bi stavili… Učitaj još »

pera
25/02/2021 18:02
Reply to  Hmmm

aahhhahah ma sta napisa ova tetka 😀

Jonny
25/02/2021 15:09

Pa ovo je sav cinizam naših sugrađana. Svi kritikuju postavljanje žice. Ali se niko nije potrudio da razume te ljude.
Zašto niko nije pokrenuo priču da se povede računa o svojoj okolini, da vodi računa gde vaši ljubimci odn. članovi porodice obavljaju nuždu.
Toliko su ljudi postali dvolični.

Željko
27/02/2021 11:16

Nije Šekspirova 30,već 24, čisto da se zna.