Ilustracija

Građani nam javljaju da su lopovi koji kradu točkove, sinoć ponovo bili aktivni na Novom naselju.

Ovaj problem u gradu postoji već duže vreme, ali ne postoji trajno rešenje, jer policija retko ove kradljivce hvata na delu.

Reč je o profesionalcima koji sve urade veoma brzo. Vulkanizeri savetuju da koristite anti lopov šrafove, iako ni oni nisu garancija da vaš auto neće biti oštećen, lopovi će se ipak odlučiti za neku “lakšu metu”.

Najčešća mesta na kojima lopovi “Operišu”, jesu mračni zavučeni parkinzi u blokovima zgrada, najčešće na Detelinari, Novom naselju i na Limanima, iako su krađe zabeležene i u drugim delovima grada.

Policija je prošle godine uhapsila grupu iz Kaća koja se bavila ovim poslovima, nakon toga jedno vreme krađe su utihnule, ali sada su ponovo počeli da se pojavljuju sporadični slučajevi.

Sinoć je na Novom naselju oštećena nova Škoda. Lopovi nakon krađe, kola ostavljaju na takozvanim klocnama, ali se ipak desi da dođe do većeg ośtećenja na kolima.

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Ma Pil
03/08/2018 23:16

Meni su za sat vremena parkiranja na Limanu skinuli cepove sa felni na tek kupljenom autu. Dakle, nisu ni sat vremena prezivele! Policiju ne zanima ni da cuje, izvesna gospodja Eric se prakticno cenkala sa mnom oko vrednosti cepova, samo da bude ispod 4000din, da ne udje u statistiku kao neresen slucaj. Novinari bi mogli da se prosetaju parkinzima pa pogledaju koliko automobila ima cepove – svaki deseti. I ne, to nije organizovano, bar tako policajka kaze. I sta preostaje nama koji ne zelimo da ukrademo tudje?