Predstavnicima klubova članova Fudbalskog saveza Grada Novog Sada danas, 7. decembra, uručena je sportska oprema u vidu mreža za golove, ugaonih zastavica i lopti.

Opremu je dobilo 55 klubova iz Novog Sada, Bačkog Jarka, Beočina, Кisača, Кaća, Temerina, Sremske Кamenice, Bukovca, Кovilja, Futoga, Rumenke, Stepanovićeva, Sremskih Кarlovaca, Banoštora, Begeča, Suseka, Ledinaca, Rakovca, Budisave i Petrovaradina.

Predstavnicima su sportsku opremu uručili gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i predsednik Fudbalskog saveza Grada Novog Sada Goran Antić.

“Ova donacija je u znak zahvalnosti svim fudbalskim radnicima u Novom Sadu, ali i susednim opštinama. Namera nam je da olakšamo rad onima koji treniraju i sa profesionalcima ali i sa najmlađima koji su naš najveći ponos i zalog za bolju budućnost. Siguran sam da ćemo imati ekonomske snage, znanja i sposobnosti za velike investicije u sportsku infrastrukturu, jer nam je cilj da imamo bolje stadione, terene i sve prateće sadržaje. Donacija je namenjena podjednako svima, nezavisno od postignutih rezultata, a drago mi je što su u Savezu Grada Novog Sada i futsal klubovi. Uz fudbal se nažalost vežu i stvari koje nisu dobre, ali to je svakako sport koji privlači veliki broj ljudi i koji ima veliki ekonomski potencijal. Bitno je da ovi klubovi imaju partnerski odnos i sa Gradom i sa Savezom”, naglasio je gradonačelnik Vučević i poželeo više trofeja u narednoj godini, ali i više dece koja se bave sportom.

Predsednik Fudbalskog saveza Grada Novog Sada Goran Antić se zahvalio na donaciji, izrazio nadu da će se uspešna saradnja Grada i Saveza nastaviti i tom prilikom gradonačelniku Milošu Vučeviću i članu Gradskog veća za sport i omladinu Ognjenu Cvjetićaninu uručio je zahvalnice za doprinos razvoju fudbalskog sporta na teritoriji Novog Sada.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments