Uskoro otvaranje najsavremenijeg bioskopa uz glumačku ekipu “Južnog vetra”

       

Za sedam dana najsavremeniji bioskop u Srbiji stiže u Novi Sad. Otvaranje Cineplexx Promenade zakazano je za 15. novembar u novom tržnom centru Promenada.

Bioskop će otvoriti specijalna projekcija domaćeg filmskog hita “Južni vetar” koji je do sada pogledalo više od 300 000 ljudi, projekciji će prisustvovati deo autoske i glumačke ekipe ovog filma koja će pozdraviti publiku i uveličati početak rada Cineplexx Promenade.

Zbog velikog interesovanja, organizovano je više projekcija filma Južni vetar i to u 20:45, u 21:30 i 22 časa.  Na otvaranju biće održana i projekcija popularnog filma Burn The Stage u 21 čas.

Dan nakon otvaranja, 16. novembra, novi bioskop poklanja svojim fanovima akciju 1+1 kada će svaki posetilac uz jednu kupljenu kartu za bilo koji film u bilo kom formatu, drugu dobiti na poklon. U prodaji će biti ulaznice za sve aktuelne filmske naslove koje uključuju filmove u standardnoj, 3D tehnologiji kao i u superiornoj, novoj MX4D tehnologiji. Ljubitelji sedme umetnosti imaće priliku da pogledaju najnovija filmska ostvarenja kao što su “Južni vetar”, “Fantastične zveri 2: Grindelvaldovi zločini 3D”, “Ono što nas ne ubije”, “Operacija Overlod”, “Zaspanka za vojnike” i druge.

Bioskop Cineplexx Promenada će imati osam sala kapaciteta od 1246 sedišta. Jedna od sala biće opremljena superiornom MX4D tehnologijom, odobrenom od strane Holivudskih studija koji prikazuju blokbastere u 4D tehnologiji sa čak 14 različitih specijalnih efekata. Sve sale će biti opremljene RealD 3D sistemom, najnovijim laserskim projektorima, kao i vrhunskim procesorima zvuka. U holu bioskopa posetiocima će biti na raspolaganju prvi put u Novom Sadu svojevrsna zabava u vidu Virtual Reality-ja.  Svi ljubitelji bioskopa biće u prilici da iskuse gledanje filmova u potpuno drugačijem položaju, ležeći u udobnim sofama, ekskluzivno u Cineplexx Promenadi. Zaljubljeni parovi će imati priliku da film sve vreme gledaju zagrljeni u specijalnim, ljubavnim sedištima, koja će biti zastupljena u svim salama, a poseban komfor pružiće specijalna VIP Premium sedišta sa dodatkom taburea za noge.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments