U Novom Sadu je danas napadnut čovek sa trudnom ženom i detetom u kolima, a napali su ga oni koji mrze naš grad, obične kukavice i bednici, “ljudi” koji žele da zaustave razvoj našeg grada, koji ne žele da Srbija ide napred.

To što mrzite sve svoje, to što ste u stanju da maltretirate trudnicu, da uništavate sve pred sobom da biste iskazali svoje autošovinističke frustracije, to što se svim silama trudite da Novi Sad i Srbija budu na smetlištu istorije – neće vam uspeti! Neće jer Srbija i Novi Sad žele da idu napred, da se grade putevi i mostovi, da trudnice niko ne zaustavlja i maltretira. Nećete uspeti da zaustavite gradnju četvrtog mosta, jer ne razumete i ne volite Novi Sad. Najoštrije osuđujem svaki vid nasilja prema građanima a i prema svom gradu, svojoj zemlji. Idemo napred, kukavice nam ne mogu ništa! Dela govore!

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Detelinarac
26/02/2022 19:03

Hajde vise izvedite tu policiju na ulicu i pohapsite ove mrzitelje svega! Dosta vise da 150 ljudi konstantno maltretira narod, da bar protestuju negde gde nema saobracaja pa ajde, ali ovo je cist bezobrazluk. Ja sad da izadjem na ulicu i ne dam nikome da prodje dosla bi policija za 5min i uhapsila me. Dokle vise??????? Dok narod ne uzvrati?? Nek policija radi svoj posao da narod ne bi morao da ga radi!

Viktorija
27/02/2022 09:25
Reply to  Detelinarac

Ako si ti detinarac, ja sam onda engleska kraljica, i to Viktorija! 🙂