Foto: nsuzivo.rs
Ekstremisti i lažni ekolozi su na Šodrošu napali policiju. Na snimku se vidi da jedna žena, pripadnica ekstremnih navodnih ekoloških organizacija, rukom udara policajca.

Ovi nasilni pojedinci okupljeni oko lažne ideje odbrane Šodroša otišli su u svojoj brutalnosti i nedoličnom ponašanju do te mere da su bukvalno uhvatili za vrat, rukama udarali u glavu i odgurivali pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova, što predstavlja direktan udar na republiku Srbiju i njenu vlast.

Podsetimo se, jutros u jutarnjim časovima lažni ekolozi i ekstremisti napali su fizički glavnu i odgovornu urednicu Novosadske televizije Emiliju Marić. Emilija je izveštavala sa terena, kada joj je prišla aktivistkinja, potom je udarila u glavu i izbila joj telefon iz ruke.

nsuzivo.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Vidoje
18/10/2022 12:09

Ograda je postavljena, privatno obezbedjenje obezbedjuje zemljiste uz snage mupa. Narednih dana dolazi na red i krcenje. A ove majmune placenicke zakopati na sodrosu!

SNS Uzivo
18/10/2022 12:40

Zasto ne objavljujete koje akademske kriticne komentare o ovom nemilom dogadjaju? 🙂

Akadem
18/10/2022 13:39

Nije da sam se uznemirio ni za jotu, vise me uznemirava sta nam vlast radi 🙂

daniel
19/10/2022 18:40

Dobro vece svima…Davno sam se odselio iz Telepa ziveo sam u Rudnickoj ulici 17 godina pecao cesto kod 2 kamema i kupao se na sociki i uzivao .Ali mene interesuje sta se desava i cemu se odigravaju sva ta desavanja.Hvala

Nsns
20/10/2022 10:26

Kako vas bre nije sramota da lažete!!!
HITNO da promenite neziv u SNSuzivo!
Vi ste plaćenički lažljivi “novinari”.
I sta znači lazno očuvanje Šodroša?
Neće Miloš nejaki da ga sravna sa zemljom ili šta????
Sram vas bilo !!!!