Organizovan je vanredni autobuski prevoz do Popovice za učesnike Fruškogorskog maratona u subotu, 28. aprila. 

Autobusi će saobraćati ka Popovici od 6 do 10 časova (po potrebi) sa sledećih polaznih mesta:

– stajalište ispred Železničke stanice, autobusko stajalište linija 71-74 (autobusi se zaustavljaju na stajalištu kod Mosta slobode, u centru Sremske Kamenice i na okretnici Vojinovo)

– stajalište na Bulevaru oslobođenja, koje se nalazi na početku Mosta slobode pored Limanskog parka (autobusi se zaustavljaju na stajalištu u centru Sremske Kamenice i na okretnici Vojinovo).

Povratak sa Popovice (od Majdanske ulice do Železničke stanice) biće organizovan u subotu po završetku maratona do 22.00 (poslednji polazak je u ponoć). Stajališta sa Popovice do Železničke stanice su sledeća: Popovica (okretnica), Vojinovo, centar Sremske Kamenice, redovna stajališta na Bulevaru oslobođenja.

Cena karte u jednom smeru je na nivou zvanične cene za Popovicu i iznosi 110 dinara. Na vanrednim polascima neće važiti pretplatne, niti povlašćene karte.

Karte za prevoz do Popovice moći će da se kupe u autobusu, u kioscima JGSP na Železničkoj stanici i u „pokretnoj“ blagajni kod Limanskog parka.

U povratku sa Popovice karte će se prodavati u obeleženom minibusu, postavljenom kod privremene okretnice na raskrsnici Fruškogorskog puta i Majdanske ulice.

Kako bi se saobraćaj što efikasnije odvijao, JGSP moli putnike da kupuju vozne karte na privremenim prodajnim mestima (van autobusa) i da pripreme tačan iznos novca za kartu, te da ne čekaju zadnji momenat za prevoz do Popovice.

Svi autobusi koji budu saobraćali na vanrednom prevozu biće obeleženi posebnom oznakom „Fruškogorski maraton“.

autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments