Foto: nsuzivo.rs

Vaterpolistkinje kluba “Vojvodine” danas su prisustvovale prijemu u Gradskoj kući, gde su ih dočekali gradonačelnik Miloš Vučević i član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin. 

Vaterpolistkinje su u decembru 2020. godine osvojile prvi put Kup Srbije, pobedivši aktuelnog šampiona Srbije ekipu Palilule, rezultatom 7:9.

-Ono što nam dodatno daje motiv je da su žene osvojile ovu titulu. Za godišnjicu kluba uspeli smo da donesemo ovaj istorijski trofej- rekla je Slađana Drezgić, trener vaterpolo kluba “Vojvodina” ženske selekcije.

Foto: nsuzivo.rs

-Imam privilegiju da pozdrav četiri dame iz ženske vaterpolo ekipe “Vojvodine”, koje su prošle godine osvojile kup pobedivši klub “Palilulu”. Vaterpolo klub “Vojvodine” je među prva tri ili četiri kluba po finansiranju Grada, a prošle godine im je bilo teško za treniranje zbog korone i radova na Spensu. Čestitam im na osvajanju državnog kupa i hvala im što su došle danas u Gradsku kuću- naveo je Vučević.

Vaterpolo klub “Vojvodina” ima dugu tradiciju od 85 godina, a muška selekcija nije uspela nikada da osvoji državni kup, već je to uspela da uradi ženska selekcija.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Zoran
02/04/2021 08:07

Samo napred vojvodina!!