U okviru ciklusa „Ja, prvo lice množine”, u sredu 28. marta sa početkom u 19 časova, u Klubu „Tribina mladih“ biće održano predavanje prof. dr Nikole Čanka – doktora Nika, pod nazivom „Stres – ubica nežnog lica“.

”Ako se pridružite dr Niku na ovom predavanju, bićete u prilici da izmerite svoj aktuelni nivo stresa, prepoznate njegove simptome, upoznate sedam osnovnih kategorija njegovih uzroka i pri tome ovladate sa bar tri tehnike koje će vam pomoći da prevenirate i/ili minimizujete posledice, kako akutnog, tako i hroničnog stresa”, kažu organizatori predavanja.

Predstava “Sve po spisku” reditelja Petra Jovanovića biće izvedena u sredu, 28. marta u Velikoj sali Kulturnog centra Novog Sada sa početkom u 19 časova. Karte se mogu kupiti na blagajni Kulturnog centra Novog Sada po ceni od 450 i 300 dinara (za studente i organizovane posete). 

“Sve po spisku” je vodvilj – komedija po motivima pozorišnog komada Norma Fostera koja na duhovit način govori o tome šta muškarci i žene očekuju jedni od drugih i da li postoji idealan partner. Radnja prati dvojicu prijatelja u srednjim godinama koji iz zabave popunjavaju takozvani “Spisak za ljubav” u kome navode osobine savršene žene i predaju ga u agenciju za upoznavanje koja treba da im pronađe takvu ženu. Problem nastaje kada se takva žena zaista pojavi u njihovom životu. Uloge tumače Marko Savić, Milijana Makević i Ervin Hadžimurtezić.

 

autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments