Velika humanitarna žurka “Da i drugima bude bolje”

       

Festival novih energija u subotu, 21. septembra, organizuje veliku humanitarnu žurku pod sloganom “Da i drugima bude bolje” od 18 sati na Bulevaru Slobodana Jovanovića 3.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da dođu i uživaju uz najlepši program za decu i mlade. Program je osmišljen da bude interesantan, kako navode organizatori, deci, mladima, roditeljima, bakama i dekama.

Humanitarna žurka završava se u 19.30 časova.

Programi festivala usmereni su na iskazivanje energije dece i mladih, kroz različite radionice u svim oblastima koje su bitne za njihov razvoj, dok će se na tribinama kroz aktuelne teme edukativnog karaktera ukazivati na važnost kvalitetnog rada sa decom i mladima i njihovom zdravom razvijanju – navodi se u saopštenju organizatora. Festival nosi slogan “Zaštitimo našu decu” kao moto da deca i mladi iskazivanjem svojih znanja, veština i novih energija budu prepoznati kao budući pokretači dobrih ideja, osnažujući ih da se kroz aktivan ali i timski rad iskažu.

Organizatori Festivala Klub manekena Novi sad i Mesna zajednica “Gavrilo Princip” a partner je PU “Radosno detinjstvo”. Uprava za Kulturu Grada Novog Sada podržala je festival.

Izvor: RTV

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments