Ćao, moje ime je Veselin i kao što možete da pretpostavite ja sam jedan veseo pas. Imam četiri godine. Imao sam pravu porodicu i dom u Sremskoj Kamenici ali su moji vlasnici smešteni u starački dom a ja sam odjednom ostao bez ičega.

Nekako sam završio u Starom gradu odakle sam svakodnevno išao do Kamenice nadajući se da će se moji vlasnici jednoga dana vratiti, ali nikada nisu.

Na kraju sam se prilagodio novom kvartu i kažu da sam postao miljenik komšiluka. Izgleda da se nisam baš svima dopao jer me je nedavno jedna užasna osoba polila vrelom vodom i tako me jako povredila. Dragi ljudi i veterinari su mi pomogli da se u potpunosti oporavim.

Čipovan sam, kastriran i vakcinisan tako da sam spreman za novi dom i porodicu kojoj ću beskrajno verovati i koja neće dozvoliti da me bilo ko ponovo povredi.  Odlično se slažem sa drugim kucama i jako volim decu.

Da li ću se baš tebi veseliti svaki dan kada dolaziš kući?

Da biste usvojili Veselina kontaktirajte udruženje “Sasvim druga priča” NA OVAJ LINK

Autor: nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Mare
18/11/2019 17:29

Hvala dobrim ljudima i veterinarima koji su spasili Veselina, hvala Vama što ste objavili ovu vest. I ako može, molim Vas ispratite njegovo udomljavanje.

Svekar
22/11/2019 21:51

Veselin je bio stalno na relaciji kampus tvrdjava, nevidjeno veseo i pametan pas, svaki dan smo se druzili, bio je tu i Stapic, Tunga, Beli Bora, d’Artanjan… Nema ih vise nijednog, hvala Vam sto ste spasili Veselina