Претрага
Претрага
Close this search box.

CENTAR DBA: U 2019. akcenat na razvoju mreže u Vojvodini i Novom Sadu

Centar DBA je organizacija koja se bavi razvojem i unapredjenjem oblasti bezbednosti, istraga i odbrane. Prvenstveno u privatnom sektorom u koji spadaju firme za obezbedjenje, detektivske agencije, telohranitelji, tehnička bezbednost, ali i sve ono što je pod okriljem države.

U protekloj godini DBA je formalno imenovao vrh upravu koordinacionog centra u Novom Sadu, a u 2019. godini očekuju razvoj mreže i širenje članstva širom Vojvodine.

Centar je fokusiran na edukaciju i obuku iz oblasti bezbednosti, istraga i odbrane kroz javne tribine, savetovanja, seminare, organizaciju edukativnih igara i radionica. Takodje, kroz saradnju sa državnim institucijama, pojedincima i firmama radi na unapredjenju i razumevanju sistema bezbednosti, istraga i odbrane.
Na sastanku kojim je obeležen kraj uspešne 2018. godine, svečano su uručene plakete Nemanji Najvirtu, predsedniku Koordinacionog Centra Novi Sad i Aleksandri Pavlović, predsednici Odseka 10 – Nasilje u porodici i Koordinatoru za humanitarne akcije ispred Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA.

O Centru DBA

Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA, je nevladina neprofitna organizacija čiji je fokus edukacija na polju bezbednosti. Članovi centra dolaze iz svih profesionalnih sfera.

“Centru može pristupiti svako ko ima želju da svojim učešćem i angažovanjem doprinese nivou bezbednosti. Pristupnice se popunjavaju onlajn, a svi novi članovi biće kontaktirani od strane najbližeg koordinacionog centra. Za Novi Sad imamo velike planove u 2019. godini. Naporno ćemo raditi na širenju članstva, edukaciji i obuci društva sa željom da naš grad bude bezbedna sredina.” – rekao je šef koordinacionog centra grada Novog Sada, Nemanja Najvirt.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti