Претрага
Претрага
Close this search box.

DA LI JE OVO KRAJ NOVOSADSKIH BLOKADA? Okupljane u 17 časova nije održano

Posle blokade koja je jutros organizovana na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice, društvenim mrežama proširila se vest da se novo okupljanje planira za 17 časova na istom mestu.

Podsećamo, posle verbalnog sukoba između učesnika protesta i nezadovoljnih građana koji su ostali blokirani u kolonama, na terenu je intervenisala policija, koja je od prisutnih zatražila da se mirno raziđu.

Novo okupljanje zakazao je naknadno u toku današnjeg dana, a plan je bio da se demonstranti okupe na istom mestu u 17 časova.

Međutim, iz za sada nepoznatog razloga skup nije realizovan. Kako saznaje naša redakcija, u istom terminu uspešno je otpočela blokada saobraćaja u Futogu i Bačkom Jarku.

Internetom su počele da kruže informacije kako je organizacija protesta propala, pa je možda upravo to razlog što treća planirana obustava saobraćaja u Novom Sadu nije zaživela.

Protesti širom regiona organizovani su zbog povećanja akciza na gorivo. Demonstracije u vidu blokada saobraćaja, održavaju se u Srbiji i Bosni i Hercegovi. Njima će se pridružiti i građani Hrvatske, koji su svoje prvo okupljanje najavili za petak.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Horhe
11.06.2018 19:08

Bilo je vreme

Gost
krcko
11.06.2018 19:59

e tako se to radi odlicno, sve pohvale za policiju i AV,
nisu kola za svakog , ti sto su blokirali bolje nesto pametnije da rade nego da maltretiraju narod ni kriv ni duzan
ako ti je skupo gorivo ti lepo peske, bicikli ili gradski prevoz pozdrav

Gost
jelic
11.06.2018 23:35

Pobedaa

Gost
Jeftinije gorivo
12.06.2018 18:41

Je l se meni cini ili ovaj portal bojkotuje proteste?

Povezane vesti