Претрага
Претрага
Close this search box.

(FOTO) (VIDEO) Audi Club Serbia: Održan tradicionalni aprilski skup u Novom Sadu

Danas je u našem gradu održan tradicionalni skup članova Audi kluba Srbije. Kao i prethodne godine, ljubitelji ovog automobilskog proizvođača, okupili su se u velikom broju na uglu Buvelara patrijarha Pavla i Novosadskog puta.

Deo automobila koji su učestvovali u današnjem skupu

Članovi ACS-a svojim četvorotočkašima došli su iz svih krajeva države, ali i iz drugih zemalja kao što su Švajcarska, BiH i Austrije. Pored već neizostavne vožnje gradom, prijateljsku atmosferu i dobru energiju upotpunili su razgovori o automobilima, razmena iskustava ali i priče o budućim planovima pasioniranih poklonika ovog nemačkog brenda.

Među više od 100 prisutnih članova, bilo je i onih koji ACS skupove doživljavaju kao priliku za porodično druženje, pa su pored odraslih vozača svoje interesovanje za Audi pokazala i njihova deca.

Jedan od atraktivnijih primeraka na današnjem skupu

“April je težak mesec za organizovanje ove vrste druženja. Svake godine imamo opravdan strah da će loše vreme odbiti ljude od ideje da prelaze i po par stotina kilometara kako bi se na par sati družili sa nama. Međutim, moram da priznam da nas je, po ko zna koji put, odziv naših članova i prijatelja kluba zaista prijatno iznenadio. U inat hladnoći i vetru, mi smo se iskreno dobro zabavili.” – rekao je za naš portal osnivač ACS-a Novosađanin Nemanja Najvirt.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti