Претрага
Претрага
Close this search box.

Humanitarni koncert za novi dom porodice Đurkić

Foto: UG ''Novi Sad''

U ponedeljak 17. decembra u 18:30 časova u OŠ ”Žarko Zrenjanin”, održaće se humanitarni koncert za novi dom porodice Đurkić.

Akciju su pokrenuli UG ”Novi Sad”,  đaci i nastavni kadar OŠ ”Žarko Zrenjanin”.

”Zimska bajka za novi dom” ima za cilj prikupljanje preostalih 150.000 dinara, neophodnih za kupovinu nove kuće porodici Đurkić. Ova sedmočlana porodica, godinama je živela u trošnom baraci, koja se nalazila na parceli u vlasništvu Vojske Srbije. Ove godine ta parcela je prešla u privatno vlasništvo, a Đurkici su ostali bez krova nad glavom.

Na inicijativu dece i kolektiva OŠ ”Žarko Žrenjanin”, a u saradnji sa UG ”Novi Sad”, pokrenuta je akcija prikupljanja sredstava. Najveći deo novca je već prikupljen. Organizatori se nadaju da će se ovim koncertom rešiti pitanje doma porodice Đurkić.

U okviru humanitarnog koncerta posetioce očekuju nastupi sadašnjih i bivših đaka škole, kao i dečiji bazar gde devojčice i dečaci izložiti, i za simboliču cenu, prodavati svoje radove. Gost i donator ove akcije biće naš sportista Nenad Pagonis, koji će nastupati zajedno sa mališanima OŠ ”Žarko Zrenjanin”.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti