Претрага
Претрага
Close this search box.

HUMANITARNI TURNIR “Zajedno za Vasu” 20. januara na Đačkom igralištu

Foto: Nenad Milikic

U organizaciji studenata Filozofskog fakulteta i studenata Farmaceutskog fakulteta u Novom Sadu, u SUBOTU 20.januara 2018.godine u sali Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja na Đačkon igrališteu, održaće se humanitarni turnir u malom fudbalu u sklopu humanitarne akcije „Zajedno za Vasu“

Cilj humanitarne akcije je da se prikupi dovoljna količina novca kako bi pomogli 18-godišnjem Vasiliju Sentivancu iz Borova, mladiću koji boluje od leukemije

Organizatori se unapred zahvaljuju na svakoj donaciji, ističući kako je svaki evro od velike važnosti kako bi skupili neophodnih 100 hiljada evra. U narednih nekoliko dana treba da se prikupi što više novca zbog planirane transplatacije koja je zakazana za 1.2.2018. godine. Pre toga moraju se izvršiti svi neophodni pregledi i pretrage, a za to je potreban dokaz da se na računu nalaze neophodna sredstava.

Uplata po ekipi iznosiće 2.500 RSD i PRIJAVE možete izvršiti putem telefonskog broja organizatora turnira ili putem FB profila:
TIJANA GREBIĆ 065 433 93 42
JELENA MIRIĆ – 065 639 53 20
Takođe, VAŠE PRIJAVE MOŽETE OBAVITI I NA DAN TURNIRA.

Molimo Vas da se odazovete u što većem broju kako bismo pomogli Vasi da pobedi bolest I dokažemo da ljudski život nema cenu!
Biće postavljena i kutija za dobrovoljni prilog publike!

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti