Претрага
Претрага
Close this search box.

PANTELIĆ UBIJEN U DOGOVORENOJ TUČI: Svađa krenula oko devojke koja je skočila sa drugog sprata

Željko Pantelić (23) ubijen je u dogovorenoj tuči, celom događaju prethodio je događaj u Hadži Ruvimovoj kada je devojka Mirjana F. (16) nakon svađe sa Željkom sa kojim je bila u vezi skočila sa drugog sprata.

Željko joj je prigovorio da ga vara sa Milošem S, nakon čega je izbila svađa posle koje je Mirjana skočila i zadobila teške povrede.

Željko potom poziva Miloša S.(20) da “reše” problem u dvorištu osnovne škole Toza Marković na Detelinari.

Sa Milošem dolazi i Marko S.(21) U toku svađe Marko govori “nemojte se svađati zbog k*rve”, nakon čega ga Željko udara. Marko tada vadi nož ubada Željka te on i Miloš beže u nepoznatom pravcu.

Njih dvojica uhapšeni su nekoliko sati kasnije, a Željko je podlegao povredama oko 1 sat iza ponoći.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
ГП-5
19.05.2018 14:55

Изузетно непотребна вест за све нас али ништа необично у добу модерног новинарства … Пустите изгубљене нека оду својим путем! Њима је тако суђено и они не желе помоћ јер су им мозгови разлупани. Не лажите овакве људе на гробу да су били добри и да су имали потенцијала јер су очигледно одбијали сваку врсту помоћи. Од оваквих што даље и сами ће себе казнити нема потребе да се уплићете у њихове замршене одлуке. Борба је уједињење младих војника а не кидисање једних на друге. Све у свему то и јесте циљ високих положаја у сваком граду – да се… Učitaj još »

Gost
Никола
19.05.2018 16:01
Odgovori  ГП-5

Шта причаш ти човече?

Gost
Carinasinajveca
19.05.2018 17:34
Odgovori  ГП-5

Jel ti vidis sta ti pises debilcino jedna imas 23 godine, ponasaj se tako a ne kao mentolcina neka koja je utripovala da je neka elokventna majmuncina sa nekim satro drzavnim fakultetom, ti si sad kao neka smekercina, akademski gradjanin i ti si lud kao smes da komentarises tako? I nemoj molim te da krenes da mi sklapas recenice u stilu Frojda i Hemingveja, video sam vec, svi ce reci da si najludji ikad, kontam mozes sto sklekova u centru pred svima da uradis, ja inace ne odgovaram na komentara na ovakvim portalima i inace na bilo kakvim sajtovima ali… Učitaj još »

Gost
BoliTeUvi
19.05.2018 23:26

Decko je skroz u pravu. Da je taj Zeljko bio normalan decko ne bi u opste bio u dodiru sa ubicama i njima slicnim. Niko nije savrsen niti svako ima podrsku porodice i uslove da bude visoko obrazovan, ima dobar posao itd…ali na kraju krajeva nista od toga ne opravdava nekoga da moze da bude ubica, huligan, delikvent… Ja se licno krecem u normalnom deustvu i nemam u opste dodira sa ovakvima niti me zanimaju. Mene brine samo da li cu dok pijem kafu u kaficu naleteti na pijanu budalu koja ce zbog tpga sto sam ga slucajno zakacio ramenom… Učitaj još »

Gost
GP-5
20.05.2018 09:55

Полако да се не прегрејеш

Gost
KENDI
19.05.2018 16:24

Sve je to tacno ali samo picke bodu moze sve to pricom kao sto je Zeljko naveo i lepo rekao a njegovoj porodici je jako tesko pogotovo njegovom mladjem bratu

Gost
GP-5
20.05.2018 10:30
Odgovori  KENDI

Јесте тешко слажем се … Не може бити добро никако

Gost
aleksa
21.05.2018 22:48

Samo da pitam, da li je normalno što je Željko (23) bio sa Mirjanom (16)?

Povezane vesti