Претрага
Претрага
Close this search box.

Ponovo radi “Leznička nica”

Pre nekoliko meseci, našem portalu pisalo je više sugrađanja, koji su na šaljivi način komentarisali svetleći natpis na ulazu u prostorije železničke stanice u Novom Sadu.

Tada je, usled neispravnog rada osvetlenja, deo slova u natpisu “Železnička stanica” bio ugašen, pa je ovo mesto dobilo popularni naziv (Že)leznička (sta)nica.

Nakon što su novinari naše redakcije pisali i objavili fotografije koje su na prosledili sugrađani, neko od nadležnih je odreagovao i natpis na novosadskoj železničkoj stanici ponovo je zasijao punim sjajem.

Međutim, čini se da se uloženi trud nije isplatio na duže staze. Svega par meseci nakon intervencije na svetlećem natpisu iznad glavog ulaza u hol stanice, pojedina slova opet su prestala sa radom.

Nekadašnja Leznička nica, sada je “Eleznička ica” na ćiriličnom delu natpisa, dok onaj latinični kandiduje drugi predlog za novi naziv stanice “Železnička sanica”.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Aleksandra
14.05.2018 09:35

Električar koji je menjao sijalice je trebao da proveri izolaciju ili uzrok zbog kog su sijalice prestale sa radom, tek onda da postavi nove.

Povezane vesti