Претрага
Претрага
Close this search box.

REKORDAN DAN: Više od 116.000 poseta zabeleženo juče na našem portalu

Ponosni na naše rezultate. Redakcija portala. Foto: nsuzivo.rs

Portal nsuzivo.rs sledećeg meseca obeležava godinu dana rada. Od prošlog novembra do danas, beležili smo konstantan rast u broju poseta. Međutim, jučerašnji dan oborio je sve rekorde.

11. oktobar počeo je vestima o otvaranju prodajnih objekata trgovinskog lanca Lidl, širom naše zemlje. Dešavanja koja su se odvijala u toku prvog radnog dana mega marketa nemačke kompanije, izazvala su veliko interesovanje novosadske javnosti.

Pored vesti o Lidlu, veliku čitanost imao je i članak iz naše redovne rubrike “Novosadske priče”, čiji tekstovi govore o temi istorijskih događaja i ličnostima koje su obležile život Novog Sada.

EKSPLOZIJA, PREVRTANJE AUTOMOBILA, SUDAR: Do sada neviđeni snimak Novog Sada iz DEVEDESETIH posećena je više od 8000 puta.

Interesovanje naših sugrađana privukao je i video snimak koji prikazuje prolazak vozila na crveno svetlo i to u suprotnom smeru. Ovaj incident na Limanu, izazvao je burnu reakciju pojedinaca koji su najoštrije osudili bahatost ili neznanje nesavesnog vozača.

U ponoć, Gugl analitika objavila je konačne rezultate ukupnog broja poseta na našem portalu tog dana. Neverovatnih 116.000 puta, pročitani su članci koje su juče napisali novinari naše redakcije.

“Broj poseta zabeležen jučerašnjeg dana, nije nas previše iznenadio. Celodnevni monitoring nagovestio je da ćemo 11. oktobar završiti sa više od 100.000 poseta. Ponosni smo na taj rezultat i koristimo ovu priliku da se zahvalimo svim čitaocima portala NS Uživo, koji su nam omogućili ovu laskavu cifru.” – rekao je direktor portala Nikola Bilić.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti