Foto: Sremskevesti

Srpska napredna stranka sazvala je vanrednu pres konferenciju u Novom Sadu povodom optužni koje je Borislav Novaković, poslednjih desetak dana plasirao putem svog tviter naloga na kojoj je negirala tvrdnje iznete o poslovima savetnika gradonačelnika Novog Sada i direktora “Šajkaške” Slobodana Milića Bocare, kao i Milićeve supruge Biljane.

Na konferenciji je govorio član Predsedništva SNS, Damir Zobenica koji je tom prilikom rekao da su u stranci prvo razmišljali da li uopšte da reaguju ili da ignorišu besmislice koje plasira Borislav Novaković.

Ovom prilikom izneti su dokazi, u vidu nekoliko dokumenta koji pokazuju da je Milić prodao ili se odrekao vlasništva u pojedinim firmama pre izbora na funkciju, odnosno neposredno nakon izbora tokom 2012. godine.

Damir Zobenica je novinare pozvao da se pozabave eksproprijacijama zemljišta iz 2008. godine kada je Borislav Novaković bio na čelu Zavoda za izgradnju grada, a kada su parcele na potezu prema Kaću i Šangaju plaćane 393 evra po kvadratu. Parcela pored, 2014. godine prodata je za 82 evra po metru kvadratnom, navodi član Predsedništva SNS-a.

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Boro
01/11/2019 09:57

Sns logika, oni su krali, mi samo nastavljamo?!