Doktorka Danica Grujičić održala je sinoć tribinu na Pravnom fakultetu u Novom Sadu, na kojoj je pričala o štetnosti NATO agresije po zdravlje ljudi u našoj zemlji. Tribinu je organizovao Savez studenata Pravnog fakulteta u Novom Sadu.

“Tačno 250 momaka je branilo Košare protiv 18000 vojnika albanskih terorista. I zato deco moja draga, kada čujete ime 63. Padobranska ustanite i pozdravite ih!”, rekla je Grujičić nakon čega je usledio veliki aplauz prisutnih

Dr Danica Grujičić govorila je o upotrebi osiromašenog uranijuma, ali i o zagađenosti vazduha pri bomabardovanju raznih hemijskih postojenja. Veliki deo štetnih sredstava zavšio je u u Dunavu i drugim rekama, a zemljište je u potpunosti kontaminirano.

Milica Rakić poginula je na noši od NATO bombi

Rafinerija Novi Sad bombardovana je uprkos tome što se nalazi u neposrednoj blizini glavnog izvorišta vode za Novi Sad. Prema njenim rečima, takve i slične situacije govore u prilog tome da su agresori imali genocidne namere, te da smo im mi samo pokusni kunići na kojima ispituju štetnost hemijskog oružja.

Foto: Darko Dozet

“Kakva će biti naša deca ? Kakve će biti trudnoće kod mladih majki ? Kakve će biti bolesti koje se javljaju kod dece ? MI SMO ZA NJIH JEDAN VELIKI EKSPERIMENT.

Ako mislite da bilo ko zaustavlja sa Zapada, formiranje ovog koordinacionog tela, koje želi da da pravu analizu, to svakako nije NATO. Oni će nama pomoći da to uradimo, da bi znali kako još monstruznije da se ponašaju prema sopstvenom stanovištvu”, istakla je Danica Grujičić

Doktorka je istakla da, umesto da se otpad iz nukleranih elektrana skladišti, što je veoma skupo, on se stavlja u oružje i tako se elektrane oslobađaju otpada. Oružje sa osiromašenim uranijumom inače ima mnogo veću moć probojnosti.

Novi Sad je među  4 grada u Srbiji koji su nebezbedni za život, pored Kragujevca, Bora i Pančeva

CELO OBRAĆANJE POGLEDAJTE OVDE

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments