Incident koji se dogodio na nastupu jutjubera Bake praseta u Big-u zabeležen je kamerom tog poznatog jutjubera, a ova video razjasnio je deo situacije koja se dogodila tog dana.

Do incidenta je došlo nakon što Bogdan Ilić poznatiji kao Baka prase nije izašao na scenu u holu centra, već je zbog bezbednosti ostao u hodniku i tu se slikao sa obožavaocima.

U jednom momentu u hodnik je ušao otac troje dece i počeo je da preti Bogdanu, ali i organizatorima. Rekao je da deca padaju u nesvest i da je došlo do tuče.

Još veću paniku izazvao je protivpožarni alarm, pa su otvoreni i izlazi za evakuaciju. Situacija je krenula da se smiruje nakon dolaska policije koja je uzela izjave, te Bogdana i njegovu ekipu pod pratnjom odvela do autoputa.

Kako je to izgledalo pogledajte na sledećim klipovima

U drugom klipu Baka objašnjava kako je davao izjave policiji

Autor: nsuzivo.rs

6 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Zvone
21/01/2019 23:57

Treba nas opet bombardovati

Shaolin
22/01/2019 01:11

Ahahahahahah nasta si spala moja Srbijo

Nije da zameram ali dokle više...?
22/01/2019 02:09

Ako ovakva ekipa treba da bude uzor našoj deci, ako roditelji hrle na lice mesta, u gužvu, u zbrku – da bi se deca sa ovakvima fotografisala – onda se stvarno treba upitati jesmo li dodirnuli dno? Možemo li još dublje, još gore? Upitao bih sve te roditelje čija deca su rizikovala da zamalo nastradaju u stampedu – koliko puta su svoju decu odveli u dečije pozorište, u prirodnjački muzej, u neki zoološki vrt? Nisu deca kriva što im ovakve ličnosti postaju idoli – krivi smo mi…

Nije da zameram ali dokle više...?
22/01/2019 02:14

Isto tako – nadležni inspekcijski organi treba da sagledaju ovakve slučajeve i da skupa sa upravom tržnih i sličnih centara razmotre jesu li to dobra mesta za ovakva okupljanja? Hoće li nam nepresušna kreativnost u želji za rastom profita doći jednom glave? Po tržnim centrima se odvijaju koncerti, politički skupovi, nastupi poznatih zvezda, čak neki sportski događaji… hoće li to postati mesta i za fudbalske utakmice, hokej na ledu, takmičenje u plivanju…. A nakon što se dogodi incident – svi će prati ruke, ograđivati se, prebacivati odgovornost i nadležnost na nekog drugog…

Melanija
22/01/2019 13:15

Služba za socijalni rad treba ozbiljno da se pozabavi roditeljima koji svoju decu podržavaju u ovakvim izborima…Takva nezainteresovanost roditelja da isprate šta to i koga njihovo dete gleda, sluša i poštuje je ozbiljno zapostavljanje i nebriga o deci i njihovom razvoju. Sama deca nisu nšta kriva kada nema ko da ih nauči kako treba da izgleda njihov pravi uzor… Draga deco ovako kao ovaj mladić sigurno ne, bez osnovne kulture, bez i malo vođenja računa o tome šta i kako govori (needukativno, nepravilno, nerazgovetno) a javni je govornik, potpuno nekvalitetan sadržaj evo ova dva priložena videa, verujem da ni drugi… Učitaj još »

Jelena
22/01/2019 14:37

Moj Boze iz koje je rupe ovaj retard ispilio. A Boze zali jos vise one kojima je ovo zanimljivo!