Redakcija NS Uživo došla je u posed snimka na kom se vidi trenutak eksplozije vatrometa na krovu TC Bazar u kom je teško povređen strani državljanin 

Podestimo, strani državljanin Majk Noks teško je povređen tokom novogodišnjeg vatrometa koji je specijalno za doček Nove godine na krovu TC Bazar pripremio princ Đorđe Karađorđević.

Đorđe Karađorđević se više od dve decenije bavi dizajniranjem vatrometa i dugi niz godina je nagrađivan kao inovator u tom poslu zajedno sa kolegom Majk Noksom.

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Nebojša
01/01/2018 23:33

Sledeće godine opet angažujte Exit za organizaciju NG, pa da opet ugroze građane i ne odgovaraju za to. Nije nigde rečeno koliko je još ljudi primljeno u bolnicu. Kako neko ko ima 33 godine (Princ) može da se bavi vatrometom više od 20 godina? Niste spomenuli da je 20 minuta pred vatromet na svom FB objavio da oseća anksioznost uz sliku detonatora. Je li neko istražio jesu li imali dozvole za ispaljivanje. Inspekcija vatrogasaca nije jedino što se pribavlja. Robu iz Kine ne bih koristio ni za ispaljivanje u dvorištu, a kamo li za gradsku proslavu. Šime, koji sam pravi… Učitaj još »