(VIDEO) Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

       

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati  preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Moj lažni muž” i “Nasleđeno zlo”.

Arena Cineplex

Film “Nasleđeno zlo”, reditelja Ari Astera u kojem glavne uloge tumače Toni Collette, Milly Shapiro, Gabriel Byrne, Alex Wolff, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Kada Ellen Graham umre, porodica njene ćerke počinje da razotkriva zastrašujuće tajne o svome poreklu. Što više otkrivaju, to više nastoje da izbegnu zlokobnu sudbinu koju su nasledili. Scenarista i reditelj Ari Aster je u ovom filmu porodičnu tragediju pretvorio u nešto prilično zlokobno i uznemiravajuće.

Film “Nasleđeno zlo”, možete pogledati u terminima od 19:30 i 22:30 po ceni od 350 dinara.

 

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

 

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film „Moj lažni muž”. Ovu romantičnu komediju, reditelja Bob Fisher, Rob Greenberg, u glavnoj ulozi tumače, Anna Faris, Eva Longoria, Eugenio Derbez možete pogledati u bioskopu Cinestar.

Razmaženi, bogati vlasnik jahte padne s broda i nakon gubitka pamćenja postaje meta osvete svoje bivše sekretarice.

Leonardo, sebično bogati plejboj , pada s jahte i budi se u bolnici s amnezijom. Kada njegova bivša zaposlena  sazna za nesreću, odluči mu se osvetiti i uveriti ga da je on njen muž. Kao samohranoj majci tri ćerke , pomoć oko kuće bi joj svakako dobro došla.
Uskoro će ovaj bogataš raditi ono što nikada nije. Iako će mu u početku sve biti teško, Leo će  na kraju ipak uspeti da se  prilagodi i početi da voli svoj „novi” život.

Film „Moj lažni muž”, prikazuje se u 15:45 po ceni od 320 dinara, 20:15 cena je 400 dinara, 22:30 po ceni od 440 dinara.

 

 

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

video: A24

video: Movieclips Trailers

Autor: nsuziv.rs

Komentari: