(VIDEO) Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

       

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati  preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Izuzetno putovanje jednog Fakira” i “Slatka mala tajna”.

Arena Cineplex

Film “Izuzetno putovanje jednog Fakira”, reditelja Ken Scott-a, u glavnim ulogama Dhanush, Bérénice Bejo,  možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Nakon smrti majke, Aja, mudri ulični mađioničar iz Mumbaija, kreće na neobično putovanje kako bi pokušao da pronađe oca kog nikad nije upoznao. Pronalazi ljubav u švedskoj prodavnici nameštaja Ikea, nailazi na opasne situacije sa migrantima u Engleskoj, stiče slavu kroz plesanje u Rimu, a proživljava i avanturu leteći balonom iznad Mediterana. Na kraju shvata šta je pravo blago u životu i ko zaista želi da bude.

Film “Izuzetno putovanje jednog Fakira”, možete pogledati u terminima od 17:40, 19:30, po ceni od 350 dinara.

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cinestar predstavlja film “Slatka mala tajna”, reditelja Paul Feig-a, u kojem glavne uloge tumače Anna Kendrick, Blake Lively, Henry Golding.

Napet a istovremeno glamurozan i duhoviti triler ispunjen prevratima i izdajama, tajnama i otkrivanjima, ljubavi i lojalnosti, ubistvima i osveti, reditelja i scenariste Paula Feiga s Annom Kendrick i Blake Lively u glavnim ulogama. Radnja filma je bazirana na debitantskom romanu Darcey Bell, objavljenom 2017. godine.

 

Film “Slatka mala tajna”, prikazuje se u 14:25 po ceni od 320 dinara, prikazuje se u 17:00, 19:00, 20:15, 21:25, 22:35 po ceni od 400 dinara.

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.
Autor: nsuzivo.rs
Video: My News Channel
Video: Lionsgate Movies
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments