(VIDEO) Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

       
Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati  preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Džoni Ingliš – Ponovo u akciji” i “Opatica iz pakla”.

Arena Cineplex

Film “Opatica iz pakla”, reditelja Corin Hardy-a, u glavnim ulogama Demián Bichir, Taissa Farmiga, Bonnie Aarons,  možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Kada opatica u Rumuniji oduzme svoj život, Vatikan će poslati sveštenika i opaticu da istraže njenu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Rizikujući  ne samo svoje živote, već i veru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamernom silom u obliku iste demonske opatice koja je terorisala  publiku u filmu Prizivanje Zla  2.

 

Film “Opatica iz pakla”, možete pogledati u terminima od 18:30, 20:30, 22: 15 po ceni od 350 dinara.

 

 

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cinestar predstavlja film “Džoni Ingliš – Ponovo u akciji”, reditelja David Kerr-a, u kojem glavne uloge tumače Rowan Atkinson, Olga Kurylenko, Jake Lacy, Ben Miller.

Kada kriminalistički istražitelj razotkriva javnosti identitete svih aktivnih tajnih agenata u Britaniji, katastrofa pogađa čitav sistem, a sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva je na kocki. Tajna služba se sada može da osloni samo na jednog čoveka, umirovljenog Džonija Ingliša. Publici poznat iz prethodnih delova serijala, Džoni koji sada podučava u predškolskoj ustanovi, vraća se u akciju kako bi pronašao misterioznog hakera ili potencijalnu krticu među redovima britanske tajne službe.

 

Film “Džoni Ingliš – Ponovo u akciji”, prikazuje se u 15:30 po ceni od 320 dinara, prikazuje se u 17:00 po ceni od 400 dinara, 19:30, 21:30, po ceni od 430 dinara.

 

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Video: FilmSelect Trailer

Video:  Universal Pictures

Izvor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments