(VIDEO) Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

       

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati  preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Sibir” i “Pepermint”.

Arena Cineplex

Film “Sibir”, reditelja Matthew Ross-a, u glavnim ulogama Keanu Reeves, Ana Ularu, Molly Ringwald, Aleks Paunović,  možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Američki trgovac dijamantima Lukas Hil putuje u Sankt Peterburg gde ga čeka partner, kako bi zajedno prodali preskupi plavi dijamant. Nakon što shvata da je prevaren, odlazi u hladni Sibir kako bi našao partnera koji ga je skoro koštao života i vratio dijamant koji ruska mafija želi. U toj hladnoći pronalazi ljubav, prelepu ruskinju Katju, koja se zajedno sa njim nalazi u centru obračuna ruske mafije i vlasti.

 

Film “Sibir”, možete pogledati u terminima od 19:45, 22: 10 po ceni od 350 dinara.

 

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cinestar predstavlja film “Pepermint”, reditelja Pierre Morel-a, u kojem glavne uloge tumače Jennifer Garner, Richard Cabral, John Gallagher Jr.

Jennifer Garner u ulozi majke koja se budi iz kome nakon što su joj muž i ćerka ubijeni u brutalnom napadu. Kad shvati da sistem štiti ubice od pravde, njena životna misija postaje osveta suprugove i detetove smrti. Provodi godine trenirajući kako bi pravdu uzela u svoje ruke.

Film “Pepermint”, prikazuje se u 15:05 po ceni od 320 dinara, prikazuje se u 17:15, 20:00, 22:15, po ceni od 400 dinara.

 

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

 

Autor: nsuzivo.rs

Video: FilmSelect Trailer

Video: Movieclips Trailers

Komentari: