Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati  preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Teška vremena u El Rojalu” i “Park užasa”.

Arena Cineplex

Film “Teška vremena u El Rojalu”, reditelja Dru Godarda, u glavnim ulogama Džef Bridžiz, Dakota Džonson, Džon Ham možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Sedam stranaca sa misterioznim tajnama, sastaju se u El Rojalu na reci Taho, oronulom hotelu sa mračnom prošlošću.  Tokom jedne sudbonosne noći, svi će imati poslednju priliku da se iskupe…pre nego što sve ode dođavola.

Film “Teška vremena u El Rojalu”, možete pogledati u terminima od  17:15, 20:00, 22:35 po ceni od 350 dinara.

 

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

 

Cinestar predstavlja film “Park užasa”, reditelja Gregoria Plotkina, u kojem glavne uloge tumače Ejmi Forsit, Rein Edvards, Toni Tod…

Izvršni producent  serije Živi mrtvaci i reditelj filma Paranormalno 5 donose napeti horor Park užasa. Maskirani serijski ubica  pretvara horor-tematski zabavni park u svoje igralište, terorišući grupu prijatelja dok ostali posetioci  misle da je to sve deo programa.

 

Film “Park užasa”, prikazuje se u 17:35 po ceni od 715 dinara, prikazuje se u 19:05, 20:55 i 22:45,  po ceni od 400 dinara.

 

 

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

 

Video: 20th Century Fox

Video: CBS Films

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments