Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati  preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Milja 22” i “Zoi”.

Arena Cineplex

Film “Milja 22”, reditelja Pitera Berga, u glavnim ulogama Mark Volberg, Loren Kohan možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Peter Berg, reditelj filmova Pakao na horizontu i Jedini preživeli donosi novi akcioni  spektakl s Markom Wahlbergom i Johnom Malkovichem u glavnim ulogama.
James Silva (Wahlberg) je operativac najcenjenije i najneshvaćenije jedinice CIA-e. Uz pomoć tajnog tima komandosa, Silva mora da osigura i preveze do sigurne lokacije metu koja ima informacije bitne za život svih. Hoće li uspeti u svom naumu? Koga će žrtvovati kako bi uspeo? Špijunske igre su nemilosrdne.

Film “Milja 22”, možete pogledati u terminima od  17:30, 22:20 po ceni od 350 dinara.

 

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

 

Cinestar predstavlja film “Zoi”, reditelja Drejka Dorema, u kojem glavne uloge tumače Juan Makgregor, Lea Sejdu i Teo Džejms.

U bliskoj budućnosti, najpreciznija tehnologija je približila romantične veze nauci: Kompjuterizovani test može da odredi koja je verovatnoća uspeha veze između osobe i androida – poznatijih kao ‚‚sintetički“ – koji su napravljeni sa ciljem da budu idealni partneri, oni koji vas nikada neće napustiti.

Film “Zoi, prikazuje se u 18:15 i 20:15,  po ceni od 400 dinara.

 

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Video: Movieclips Trailers

Video: Movie Trailers Source

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments