Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati  preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Južni vetar” i “Prvi čovek na mesecu”.

Arena Cineplex

Film “Južni vetar”, reditelja Miloša Avramovića, u glavnim ulogama Milos Timotijević, Miloš Biković, Nebojša Glogovac, Dragan Bjelogrlić možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao. Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom devojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni „Car“, dobro „radi“. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme.

Film “Južni vetar”, možete pogledati u terminima od  12:30, po ceni od 300 dinara, 15:00, 17:30, 18:00, 19:30, 20:00, 20:30, 22:00 i 22:30 po ceni od 350 dinara.

 

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

 

Cinestar predstavlja film “Prvi čovek na mesecu”, reditelja Dejmijana Šazela, u kojem glavne uloge tumače Rajan Gozling, Kler Floj…

Ovo je filmska priča o NASINOJ misiji da se čovek spusti na Mesec a u fokusu je Nil Armstrong u periodu od 1961. do 1969. godine. Film baziran na knjizi, ispričaće nam priču o velikom žrtvovanju i ceni koja je morala biti plaćena u jednoj od najopasnijih misija ikada.

Film “Prvi čovek na mesecu”, prikazuje se u 21:45,  po ceni od 400 dinara.

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

 

Video: Juzni vetar

Video: Universal Pictures

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments