(VIDEO) Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

       
Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati  preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Fantastične zveri 2: Grindelvaldovi zločini 2D” i “Vazdušni udar”.

Arena Cineplex

Film“Fantastične zveri 2: Grindelvaldovi zločini 2D”, reditelja Dejvida Jatsa, u glavnoj ulozi Edi Redmejn možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

U novom nastavku Fantastičnih zveri , pratimo Newta Scamandera i Albusa Dumbledorea u nastojanjima da stanu na kraj mračnom čarobnjaku Gellertu Grindelwaldu. U knjizi Harry Potter i relikvije smrti čitaoci i su mogli saznati da su Albus i Gellert nekad  bili vrlo bliski.

Film “Fantastične zveri 2: Grindelvaldovi zločini 2D”, možete pogledati u terminimu od, 13:45 po ceni od 300 dinara i 18:10 po ceni od 350 dinara.

 

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cinestar predstavlja film “Vazdušni udar”, reditelja Xiao Feng-a, u kojem glavne uloge tumače Brus Vilis, Ejdrijen Brodi, Vilijam Čen.

Brus Vilis se nakon dužeg vremena vraća u velikoj sjaju: u epskoj ratnoj priči iz Drugog svetskog rata. Tokom 1940. godine, petoro Kineza obučenih od strane američkog pukovnika (kojeg glumi Brus Vilis) borilo se protiv napada japanskih aviona kako bi zaštitili važan uređaj za šifrovanje u gradu Chongqing. Drugi najskuplji kineski film u poslednjih 10 godina donosi.

 

Film “Vazdušni udar”, prikazuje se u 18:15,  po ceni od 400 dinara.

 

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Video: Warner Bros. Pictures

Autor: nsuzivo.r

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments