(VIDEO) Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

       

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati  preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Grinč”, “Boemska rapsodija” i “Moj briljantni razvod”.

Arena Cineplex

Film“Boemska rapsodija”, reditelja Dekster Flečera, u glavnoj ulozi Majk Majers, Rami Malek, Džosef Mazelo možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

biografski film koji slavi grupu Queen, njihovu muziku i izvanrednog frontmena Fredija Merkjurija, koji je prkošenjem i razbijanjem stereotipa postao jedan od najobožavanijih zabavljača na planeti.

Film “Boemska rapsodija”, možete pogledati u terminimu od, 17:35 i u 22:35 po ceni od 350 dinara i 18:10.

Cineplexx Promenada

Film“Grinč”, reditelja Skota Mozjera možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce do kraja te avanture menja zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čaroliji praznika.

Film “Grinč”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

 

Cinestar BIG

Cinestar predstavlja film “Moj briljantni razvod”, rediteljski prvenac glumice Michele Laroque, koja ujedno ima i glavnu ulogu. Angelin život je savršen, ima zgodnog muža, šarmantnu ćerku i živi u luksuznom  stanu u Nici. Međutim, na Badnje veče  će se sve promeniti…

Nakon što je muž nakon puno godina braka iznenada ostavi na Badnje veče , a ćerks ode da živi  kod dečka, Angelin će se život potpuno preokrenuti. Okružena svojim ekscentričnim prijateljicama, temperamentnom majkom i svojim predanim i šarmantnim psihijatrom , odlučna i optimistična Angela pokušava da prebrodi  bračni slom, jačanjem odnosa sa svojom ćerkom  i upuštajući se u izazove novonastale slobode.

 

Film “Moj briljantni razvod”, prikazuje se u 17:10, 19:05 i u 23:25,  po ceni od 400 dinara.

 

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

Video: 20th Century Fox, Illumination, UniFrance

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments