Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati  preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Kapetan”, “Robin Hud” i “Krid 2”.

Arena Cineplex

Film “Kapetan”, reditelja Robert-a Schwentke , u glavnoj ulozi Max Hubacher, Milan Peschel, Frederick Lau možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

U poslednjim nedeljama Drugog svetskog rata mladi nemački vojnik u očajnoj borbi da preživi pronalazi uniformu nacističkog kapetana. U toj uniformi sam postaje jedan od monstruma od kojih je pokušavao da pobegne. Film je urađen po istinitoj priči.

Film “Kapetan”, možete pogledati u terminimu od 22:15 po ceni od 350 dinara.

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

 

Cineplexx Promenada

Film“Robin Hud”, reditelja Otto-a Bathurst-a, u glavnoj ulozi Taron Egerton, Jamie Foxx, Jamie Dornan, Eve Hewson, Tim Minchin možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Ovaj epski lopov i ratnik već celi vek tera filmadžije da osmišljavaju nove priče o njemu. Scene ovog filma su snimane u Dubrovniku, na Stradunu, u tvrđavi Bokar i Posatu.

Film “Robin Hud”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

 

Cinestar BIG

Cinestar predstavlja film “Krid 2”, reditelja Steven-a Caple-a Jr., u kojem glavne uloge tumače Sylvester Stallone, Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Dolph Lundgre.

Ovaj film nastavak je Rocky sage i nastavak filma Creed:Legenda je rođena iz 2015. godine koji je zaradio preko 170 miliona dolara na  blagajnama širom sveta.

 

Film “Krid 2”, prikazuje se u 15:00 po ceni od 330 dinara, 20:05 i u 22:35,  po ceni od 400 dinara.

 

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

 

Video: KinoCheck, FilmSelect Trailer, Lionsgate Movies

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments