Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati  preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Asteriks: Tajna čarobnog napitka”, “Akvamen” i “Smrtonosne mašine”.

Arena Cineplex

Film “Asteriks: Tajna čarobnog napitka”, reditelja Alexandre Astier, Louis Clichy, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Na filmska se platna vraćaju Asterix i Obelix, dva najveća strip junaka i galska heroja, koji donose prepoznatljiv humor u kojem će uživati i klinci i odrasli.

Tajna čarobnog napitka je nova filmska adaptacija o pustolovinama nepobedivih junaka koji pred veliko platno dovode celu porodicu. U ovoj priči Čudomix odlučuje da je vreme za osiguranje budućnosti sela pa zajedno s Asterixom i  Obelixom  kreće u potragu za mladim druidom  kojem može preneti tajnu o čarobnom napitku koji osigurava trajnu zaštitu.

Film “Asteriks: Tajna čarobnog napitka”, možete pogledati u terminimu od 11:40, 13:40 po ceni od 350 dinara i u 16:15 po ceni od 450 dinara.

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

 

Cineplexx Promenada

Film“Akvamen”, reditelja Džejmsa Vanau glavnoj ulozi Džejmson Momoa, Amber Herd, Patrik Vilson, Nikol Kidman, možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Akvamen otkriva priču u kojoj mladi Artur Kari saznaje da je naslednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje se mora vratiti i spasiti svoj narod. Uz Džejsona Momou u ulozi kralja mora, u filmu se pojavljuje još veliki broj fantastičnih glumaca.

Film “Akvamen”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

 

Cinestar BIG

Cinestar predstavlja film “Smrtonosne mašine”, reditelja Kristiana Riversa, u glavnoj ulozi Hjugo Viving, Hera Hilmarsdoutir, Robert Šihan…

Hiljadama godina nakon što je civilizacija uništena usled kataklizmičnog događaja, ljudi su se prilagodili na uslove i novi način života je evoluirao. Gigantski gradovi u pokretu, sada lutaju planetom, nemilosrdno osvajajući male gradove. Tom Netsvort, koji potče sa nižeg nivoa Londona, čuvene metropole koja je sada u pokretu, naći će se u borbi za opstanak, nakon što upozna opasnu odmetnicu Hester Šo. Dve suprotnost, čiji putevi nikad nisu smeli da se ukrste, nerado će sklopit savez koji je predodređen da promeni budućnost.

 

Film “Smrtonosne mašine”, prikazuje se u 20:55 po ceni od 5150 dinara.

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Video: Continuum Films, Warner Bros. Pictures, Universal Pictures

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments