Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati  preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Kursk: Prokletsvo dubine”, “Drugi čin” i “Kralj Petar Prvi”.

Arena Cineplex

Film “Kursk: Prokletsvo dubine”, reditelja Tomasa Vinterberga, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Film je nastao prema knjizi Roberta Moorea A Time to Die, istinitoj priči o  katastrofi koja je zadesila podmornicu Kursk.

Ruska podmornica K-141 Kursk bila je ponos ruske flote, koja je simbolizovala moć i snagu ruske mornarice. Stavljena u pogon 1994. godine, 154 metra dugačka nuklearna podmornica bila je aktivna manje od šest godina u trenutku kad je potonula. Film prati jednu od najvećih pomorskih tragedija. U vreme tragedije u podmornici je bilo 118 mornara a većina članova posade bila je mlađa od 30 godina. Dok su se mornari borili za život, njihove porodice  vode borbu s političkim preprekama i nemogućim izgledima da ih spasu.

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Film“Drugi Čin”, reditelja Pitera Segalau glavnoj ulozi Dženifer Lopez, Majlo Ventimilija, možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Ako ste voleli romantične komedije Neplanirano venčanje s Metju Mekonahijem, Dogodilo se na Menhetnu i Za sve je kriva svekrva sa Dženifer Lopez u glavnim ulogama, ovu ćete obožavati!

Film “Drugi Čin”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Cinestar BIG

Cinestar predstavlja film “Kralj Petar Prvi”, reditelja  Petra Ristovskog u glavnoj uloz Lazar Ristovski, Svetozar Cvetković, Marko Baćović.

Kralj Petar Karađorđević, kao mlad proteran je iz Srbije od strane suparničke dinastije Obrenovića. Nikada nije uspeo da napravi čvrstu vezu sa zemljom iz koje je potekao, narodom čiji je potencijalni kralj, niti titulom koja mu po pravu pripada. Spletom istorijskih okolnosti, vraća se u domovinu, uvodi parlamentarnu demokratiju na dvor i započinje obnovu Srbije.

 

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Video: ONE Media, Movieclips Trailers, Zillion Film

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments