(VIDEO) Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

       

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove, “Crni anđeo”,”Kapetan Marvel” i “Zelena knjiga”.

Arena Cineplex

Film “Crni anđeo”, reditelja Luis Ortega, u kojem glavne uloge tumače Lorenzo Ferro, Chino Darin, Daniel Fanego,  možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Producent filma je  Pedro Almodovar.  Ovo je argentinski kandidat za Oskara i govori o serijskom ubici koji je trenutno poznat kao najduže zatočeni zatvorenik u argentinskom zatvoru. Debitant Lorenco Fero našao se u glavnoj ulozi okrutnog tinejdžera Karlosa, koji kreće na krvavu avanturu sa svojim najboljim prijateljem.

Film “Crni anđeo”, možete pogledati u terminima od 17:50 i u 20:10 po ceni od 350 dinara.

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

 

Cineplexx Promenada

Film “Kapetan Marvel”, reditelja Anna Boden i Ryan Fleck, u glavnoj ulozi Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Smešten u devedesete godine dvadesetog veka, Kapetan Marvel iz Marvelovog studija je potpuno nova avantura iz do sada neviđenog perioda.

Film “Kapetan Marvel”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

 

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Zelena knjiga”, reditelja Peter Farrelly, u glavnoj ulozi Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Linda Cardellini.

Toni Lip, opaki izbacivač iz noćnog kluba u potrazi je za novim poslom. Ponuda koja najviše obećava je mesto vozača afro-američkog klasičnog pijaniste Dona Širlija na koncertnoj turneji kroz krajnji jug zemlje. Nimalo oduševljen što će raditi za crnca, Toni ipak prihvata posao i počinje put naoružan Zelenom knjigom, vodičem za sigurno putovanje kroz američku rasnu segregaciju.

Film „ Zelena knjiga”, prikazuje se u 19:20 i 21:45 po ceni od 400 dinara.

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: