(VIDEO) Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

       

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove, “Gospodar Pariza”,”KORGI – KRALJEVSKI PAS VELIKOG SRCA” i “Starac s revolverom”.

Arena Cineplex

Film “Gospodar Pariza”, reditelja Jean-François Richet, u kojem glavne uloge tumače Olga Kurylenko, Vincent Cassel, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Vincent Cassel u ulozi Françoisa Vidocqa, vladara Pariza za vreme Napoleona.

Za vrijeme vladavine Napoleona, François Vidocq, jedini čovek koji je pobegao iz najvećeg zatvora zemlje. Ostavljen da umre nakon poslednjeg spektakularnog bega, bivši osuđenik pokušava biti zaboravljen pod maskom  jednostavnog trgovca. Nakon što bude  optužen za ubistvo  koje nije počinio, dobija priliku da se pridruži policiji u borbi protiv podzemlja, u zamenu za slobodu. Uprkos  odličnim  rezultatima, izaziva neprijateljstvo svojih kolega, policijskih službenika ali izaziva i bes podzemlja.

Film “Gospodar Pariza”, možete pogledati u terminima od 18:15 i u 22:15 po ceni od 350 dinara.

 

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Film “KORGI – KRALJEVSKI PAS VELIKOG SRCA”, reditelja Ben Stassen, Vincent Kesteloot, u glavnoj ulozi Boki Milivojević, Stevan Pjale, Jelena Rakočević, Dušica Novaković, Vladislava Đorđević, Tamara Dragičević, Marko Gvero, Ivana Popović, Tomaš Sarić, možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Rex je mali nevaljalac ali ipak najomiljeniji pas britanske kraljice. Jednog se dana izgubi u Londonu i nađe u društvu različitih vrsta pasa koji se međusobno svađaju i sukobljavaju. Tokom svog epskog putovanja u kojem traži put za povratak svojoj voljenoj vlasnici, Rex uspeva da se zaljubi i otkrije svoj pravi identitet.

Film “KORGI – KRALJEVSKI PAS VELIKOG SRCA”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

 

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Starac s revolverom”, reditelja David Lowery, u glavnoj ulozi Robert Redford, Casey Affleck, Sissy Spacek, Danny Glover, Tom Waits.

Film je zasnovan na istinitoj priči o Forestu Takeru (Robert Redford, u poslednjoj ulozi pre najavljenoj povlačenja iz glume), od odvažnog bežanja iz zatvora San Kventin u sedamdesetoj godini do neverovatnih potera koje su zbunjivale vlast i oduševljavale javnost.

Film „ Zelena knjiga”, prikazuje se u 19:20 i 21:45 po ceni od 400 dinara.

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: