(VIDEO) Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

       
Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati  preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Ljubav na točkovima” i “Antmen i Osa”.

Arena Cineplex

Film “Ljubav na točkovima”, reditelja Franck Dubosc-a u kojem glavne uloge tumače Franck Dubosc, Alexandra Lamy, Elsa Zylberstein, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Žoslin je ženskaroš i zavodnik. Jednoga dana odluči da se pretvara da je nepokretan kako bi zaveo mladu starateljku. Nije ni sanjao da će se zaljubiti u njenu u sestru, koja je stvarno u invalidskim kolicima. Žoslin tako biva zarobljen u vlastitu prevaru.

Film “Ljubav na točkovima”, možete pogledati u terminima od 15:05, po ceni od 300 dinara.

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

 

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film „Antmen i Osa”, reditelja Peyton Reed-a, u glavnim ulogama, Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Hannah John-Kamen.

Dok se Skot Leng (Pol Rad) trudi da podjednako bude dobar superheroj i otac, dešava se hitna nova misija u kojoj će Antmen sa Osom razotkriti mnoge tajne iz prošlosti.

Film „Antmen i Osa”, prikazuje se u 14:00, po ceni od 350 dinara, 16:25, po ceni od 465 dinara, 18:45 po ceni od 430 dinara, 19:15 po ceni od 830 dinara, 20:15 po ceni od 515 dinara, 21:05 po ceni od 430 dinara, 21:45 po ceni od 830 dinara, 22:35 po ceni od 515 dinara.

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Video: Blitz Film Srbija

Video: Marvel Entertainment

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments