(VIDEO) Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

       

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove, “Ceo svet je tvoj”, ”Balkanska medja” i “Mi”.

Arena Cineplex

Film “Ceo svet je tvoj”, reditelja Romain Gavras, u kojem glavne uloge tumače Vincent Cassel, Karim Leklou, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

VFrancuska krimi komedija je prikazan na Kanskom festivalu i bavi se sudbinom sitnog kriminalca koji sanja o drugačijem životu ali ne može da ga priušti. Da bi pobegao od svog okruženja, on mora da prihvati još jedan poslednji posao koji uključuje Španiju, drogu, Iluminate i dominantnu majku. Glavni junak čini sve moguće da spase glavu, i to na urnebesan način.

Film “Ceo svet je tvoj”, možete pogledati u terminima od 17:50 i u 22:30 po ceni od 350 dinara.

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Film “Balkanska medja”, reditelja Andrej Volgin, u glavnoj ulozi Anton Pampušni, Milena Radulović, Miloš Biković, Aleksandar Radoičić, možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Inspirisan istinitim događajem, film “Balkanska međa” prikazuje nam tajnu operaciju grupe ruskih specijalaca koja iz Moskve dobija naređenje da pre NATO trupa zauzme aerodrome Slatina” u Prištini i zadrži ga dok ne stigne pojačanje.

Film “Balkanska medja”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

 

 

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Mi”, reditelja Jordan Peele, u glavnoj ulozi Elisabeth Moss, Kara Hayward, Lupita Nyong’o.

Film MI je smešten u sadašnjost, na legendarnu obalu Severne Kalifornije. Glavnu ulogu tumači oskarovka Lupita Njongo, kao žena koja se vraća na mesto kraj obale mora gde je odrastala, sada sa mužem (Vinston Djuk iz Crnog pantera) i dvoje dece, kako bi proveli idiličan odmor kraj mora. Progonjena neobjašnjivom i nerazjašnjenom traumom iz prošlosti i nizom jezivih slučajnosti, Adelaida oseća da joj paranoja dostiže vrhunac i da se nešto jako loše prikrada njenoj porodici.

Film „ Mi”, prikazuje se u 19:35 i 21:50 po ceni od 400 dinara.

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: