(VIDEO) Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

       

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove, “Sećanje na bol Margerit Diras”, ”Dambo” i “Mia i beli lav”.

Arena Cineplex

Film “Sećanje na bol Margerit Diras”, reditelja Emmanuel Finkiel, u glavnim ulogama Mélanie Thierry, Benoît Magimel, Benjamin Biolay, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

U Finkijelovoj upečatljivoj adaptaciji polu-autobiografskog romana Bol Margerit Diras, čuvena književnica pripoveda emotivno složenu priču o ljubavi, gubitku i istrajnosti, na pozadini ratnih dešavanja. Godina je 1944, u Francuskoj koju su okupirali Nemci. Margerit je aktivna članica Otpora, zajedno sa svojim suprugom Roberom Antelmom i grupom saboraca. Kada Antelma Gestapo uhapsi i deportuje u logor Dahau, ona ostvaruje kontakt sa kolaboracionistom Rabjeom, kako bi saznala nešto o svom suprugu. Ali, dok meseci prolaze bez ikakvih vesti o njemu, Margerit mora da počne da se priprema za ono nezamislivo.

Film “Sećanje na bol Margerit Diras”, možete pogledati u terminu od 22:25 po ceni od 350 dinara.

Video: AuCiné

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Film “Dambo”, reditelja Tim Burton, u glavnoj ulozi Nebojša Milovanović, Dragan Mićanović, Milenko Pavlov, Nina Janković, Marko Baćović, Andrea Josić, Danilo Arnautović, Bojan Krivokapić, Nebojša Kundačina, Miloš Vlalukin, Đorđe David, možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Iz studija Dizni i od vizionara, čuvenog reditelja, Tim Burton, stiže nam potpuno nova, igrana avantura DAMBO, inspirisana voljenim klasikom koji slavi različitost, u kome se neguje porodica i u kome snovi lete. Vlasnik cirkusa (Deni DeVito) angažuje bivšu zvezdu Holta Fariera (Kolin Farel) i njegovu decu da se staraju o novorođenom slončetu, čije ga ogromne uši čine predmetom ismevanja u cirkusu koji se već bori za opstanak.

Film “Dambo”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video: Rapid Trailer

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Mia i beli lav”, reditelja Gilles de Maistre, u glavnoj ulozi Melanie Laurent, Ryan Mac Lennan, Lionel Newton.

Emotvna i topla priča o prijateljstvu i ljubavi između mlade devojke i belog lava, snimana preko tri godine i njenog neverovatnog putovanja kroz afričke savane kako bi svom najboljem prijatelju našla novi dom.

Film „Mia i beli lav”, prikazuje se u 13:30 po ceni od 330 dinara.

Video: Movie Trailers Source

 

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: