(VIDEO) Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

       

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove,” Hotel Mumba”,  ”Park čudesa” i “Profesor i ludak”.

Arena Cineplex

Film “Hotel Mumba”, reditelja  Anthony Maras, u glavnim ulogama Armie Hammer, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Hotel Mumbaj govori o zapanjujućoj istinitoj priči o žrtvama i preživelima razornih napada na Mumbaj 2008. godine. Priča koja se bez straha bavi definisanjem globalnih problema našeg vremena. Priča o običnim ljudima. Pravim ljudima.

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

 

Cineplexx Promenada

Film “Park čudesa”, reditelja Dylan Brown, možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Zamislite jedinstveni, čarobni zabavni park, mesto gde posetioci uživaju u vožnjama koje prkose gravitaciji, gde žive zanimljivi i šareni likovi i gde su neponovljive atrakcije. Sve to ćete naći samo u “PARKU ČUDESA”.

Film “Dambo”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video: Paramount Pictures

 

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Profesor i ludak”, reditelja P.B. Sherman, u glavnoj ulozi Natalie Dormer, Mel Gibson, Sean Penn.

Snimljen prema svetskom bestseleru Sajmona Vinčestera, Profesor i Ludak je neverovatna istinita priča o ludilu, genijalnosti i opsednutosti dvojice izvarendnih ljudi, koji su stvorili istoriju pišući Oksfordski rečnik engleskog jezika. Sastavljanje Oksfordskog rečnika započelo je 1857. godine i bio je jedan od najambicioznijih i najrevolucionarnijih projekata ikada.

Film „Profesor i ludak”, prikazuje se u 20:50 po ceni od 400 dinara.

Video: Rapid Trailer

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments