(VIDEO) Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

       
Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove,” After”,  ”Manu munja” i “Uteja – 22. jul”.

Arena Cineplex

Film “After”, reditelja Jenny Gage, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Vredna studentkinja  i predana kći Tessa Young započinje prvu godinu fakulteta s velikim ambicijama. Ona tačno zna šta želi da postigne i koji put treba da sledi . Takav sređeni život, raspašće se kao kuća od karata kada Tessa upozna tajanstvenog Hardina Scotta.
On nosi tamu u očima, telo mu je pokriveno tetovažama i živi po sopstvenim  pravilima. Hardin je sve što Tessa želi da izbegne , ali nakon jednog druženja na jezeru, on će postati jedino što će od tada želeti.

Film “After” možete pogledati u terminima od 22:20 po ceni od 350 dinara.

Video: Aviron Pictures

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Film “Manu munja”, reditelja Andrea Block, Christian Haas, možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Manu odrasta verujući da je galeb, kao njegovi roditelji Iv i Blanš, i brat Luka. Trudi se da pliva, lovi ribu i leti poput njih, ali izgleda da nije mnogo nadaren. Na prvom času letenja otkriva da je usvojen i da pripada retkoj vrsti ptica – čiope, koje nisu u dobrim odnosima sa galebovima.

Film “Manu munja”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video: FilmSi Channel

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Uteja – 22. jul”, reditelja Erik Poppe, u glavnoj ulozi Andrea Berntzen, Aleksander Holmen, Brede Fristad.

22. Jula 2011. godine više od 500 mladih je napao naoružani ekstremista u letnjem kampu na ostrvu blizu Osla. Ranije tog dana, isti čovek je postavio bombu u Vladinu zgradu u Oslu. Priča prati Kaju (18) i njene prijatelje koji su se tog kobnog dana našli u kampu, na ostrvu Uteja. Film počinje kada grupa mladih ubeđuje svoje najbliže da su na ostrvu bezbedni i izuzeti iz haosa koji je nastao u gradu. Iznenada, bezbednu atmosferu menja panika koja nastaje kada se čuje pucnjava.

Film „Uteja – 22. jul”, prikazuje se u 18:05 po ceni od 400 dinara.

Video: Modern Films

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments