(VIDEO) Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

       

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove,”Pirane”,  ”Aladin” i “Prokletstvo ožalošćene žene”.

Arena Cineplex

Film “Pirane”, reditelja Claudio Giovannesi, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Najnoviji italijanski film “Pirane” snimljen prema romanu čuvenog pisca Roberta Savijana (Gomora) osvojio je nagradu Srebrni medved za scenario na 69. filmskom festivalu u Berlinu.

Film “Pirane” možete pogledati u terminima od 22:20 po ceni od 350 dinara.

Video: ScreenWeek TV | Trailer e News sui Film al Cinema

 

Cineplexx Promenada

Cinestar predstavlja film “Aladin”, reditelja Guy Ritchie, u glavnoj ulozi Will Smith, Billy Magnussen, Naomi Scott, Marwan Kenzari, Mena Massoud možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

“ALADIN” je uzbudljiva priča o šarmantnom mladiću Aladinu, koji većinu života provodi na ulici, hrabroj i odlučnoj princezi Jasmin i Duhu iz lampe koji može da bude glavni u određivanju njihove sudbine.

Film „Aladin”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video: Will Smith

 

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Prokletstvo ožalošćene žene”, reditelja Michael Chaves, u glavnoj ulozi Linda Cardellini, Patricia Velasquez, Raymond Cruz.

La Llorona. Ožalošćena žena . Zastrašujuće ukazanje na granici raja i pakla. Samo pominjanje njenog imena izaziva strah već generacijama u celome svetu. Za vreme svog života, utopila je vlastitu decu u ljubomornom besu, bacajući se u reku za njima dok je plakala od boli. Sada su njene suze večne. One su smrtonosne, a svi koji su čuli njen smrtonosni poziv u noći su ukleti. La Llorona lovi decu kako bi ih zamenila sa svojom. Što više vremena prolazi to je njena želja za decom sve veća…a metode sve više zastrašujuće.
Film “Prokletstvo ožalošćene žene”, prikazuje se u 17:00 i u 22:15 po ceni od 400 dinara.

Video: Warner Bros. Pictures

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments