(VIDEO) Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

       

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati  preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Hotel Artemis” i “Škola do bola”.

Arena Cineplex

Film “Hotel Artemis”, reditelja Drewa Pearce u kojem glavne uloge tumače Jodie Foster, Sofia Boutella, Dave Bautista, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Sreda je veče 2028. godine, a ulice u centru Los Andjelesa su neprohodne. Treću noć najstrašnije pobune u istoriji L.A., privatna policija tuče plave, ratno obojene demonstrante , čiji je jedini zahtev čista voda. Usred ovog haosa, četvorica muškaraca s maskama lobanje nalaze se usred neuspele pljačke banke. Sherman Atkins vodi svog brata i njihova dva pomagača iz banke u vatrenu borbu s policajcima. Povređene i bez druge mogućnosti, Sherman ih vodi do njihove jedine nade za spas … HOTELA ARTEMIS. Svojevrsnoj ilegalnoj bolnici za kriminalce u kojoj važe posebna pravila.

Film “Hotel Artemis”, možete pogledati u terminima od 22:05, po ceni od 350 dinara.

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film „Škola do bola”, reditelja Bora Dagtekin, u glavnim ulogama, Elyas M’Barek, Jella Haase, Sandra Hueller, Katja Riemann.

Čuveni nastavnik Zeki Miler je odlučio da koliko god bilo mučno njegovo „odeljenje malih čudovišta“ koje pravi više problema nego ikad, ipak položi maturu. Nažalost, klinci u njegovom haotičnom razredu, posebno Šantal, Danger i Zejnep, jednostavno ništa ne kapiraju i ne žele da uče. Tačnije, savetnik u informacionom centru za odabir karijere je upravo srušio njhove snove o budućnosti, pa njihova frustracija dostiže novi nivo, a tinejdžeri upadaju u još više nevolja. Kako će gospodin Miler uspeti da motiviše tinejdžere i ko će položiti maturu, kada ne može da računa ni na pomoć direktora u školi koja ima najgore rezultate u državi? U borbi protiv nasilja će mu pomoći novajlija Bigi Enzberger.

Film „Škola do bola”, prikazuje se u 14:30, po ceni od 320 dinara, 19:15, po ceni od 375 dinara.

 

 

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

 

Video: Global Road Entertainment

Video:Constantin Film

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: