(VIDEO) Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

       
Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove,”Delfin Berni ”, ” Izmedju dana i noci” i “Džon Vik 3 – Parabelum”.

Arena Cineplex

Film “Delfin Berni”, reditelja Kirk Harris, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Radnja ove porodične avanture se odigrava na Floridi i donosi priču o bratu i sestri koji slučajno postaju prijatelji sa delfinom koji je odvojen od svoje porodice. Igrom slučajnih događaja, njih dvoje otkrivaju tajnu nameru zlih ljudi koji će pokušati da unište plažu, a samim tim i dom njihovog novog prijatelja.

Film “Delfin Berni” možete pogledati u terminima od 11:45, u 12:45 i u 16:00 po ceni od 300 dinara.

Video: Movieclips Indie

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Nastavak blokbaster komedije, “Tajne avanture kućnih ljubimaca” biće prikazan i u sklopu Porodičnog dana u bioskopu Cineplexx Promenada koji će biti održan u nedelju 9. juna od 12 do 17 časova.

Cinestar predstavlja film “Izmedju dana i noci”, reditelja Andro Martinovic možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Tri priče o ocu i sinu u tri vremenska razdoblja: kraj Drugog svetskog rata, vreme pada Berlinskog zida i nakon raspada Jugoslavije. U svakoj od priča, otac i sin će se naći u ličnim, graničnim situacijama, u kojima dolazi do preispitivanja vlastite egzistencije. Odluke koje će morati da donesu, promeniće njihove živote zauvek

Film „Izmedju dana i noci”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video: Artikulacija Film

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Džon Vik 3 – Parabelum”, reditelja Chad Stahelski, u glavnoj ulozi Keanu Reeves, Halle Berry, Jason Mantzoukas.

Halle Berry se pridružuje Keanu Reevesu u novom nastavku Johna Wicka i upravo zato se još više veselimo trećem nastavku. U novom nastavku hita iz 2014. godine, legendarni plaćeni ubica John Wick beži zbog dva razloga. Love ga jer je raspisana poternica  od 14 miliona dolara i zato što je prekršio osnovno pravilo hotela Continental, a to je Ne ubij u hotelu. Ne samo to, već je žrtva bila član društva koje je naručilo Wickovu smrt, pa su stoga sve ubice sveta Wicku za petama.

Film „ Džon Vik 3 – Parabelum”, prikazuje se u 17:10, u 19:35 i 22:00 po ceni od 400 dinara.

Video: Lionsgate Movies

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: