(VIDEO) Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

       

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove,”Juče”, ”Anabel 3” i “Tajni agent Mjau ”.

Arena Cineplex

Film “Juče”, reditelja Danny Boyle, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Neuspešni pevač amater shvata da je on jedini čovek na Zemlji koji se seća grupe Bitlsi, pa započinje da izvodi njihove numere kao svoje.

Film “Juče” možete pogledati u terminima od 18:00, 20:20 i od 22:30 po ceni od 550 dinara, u 20:00 i u 22:20 po ceni od 480 dinara.

Video: Movieclips Trailers

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cinestar predstavlja film “Anabel 3”, reditelja Gary Dauberman možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Demonolozi Ed i Lorejn odlučni su da sačuvaju Anabel od uništenja te je smeste u zaključanu sobu u svojoj kući. Njihov plan je zaštititi je stavljajući je na „sigurno” iza stakla uz sveštenički blagoslov. Ipak, nesrećna noć počinje kada Anabel probudi zle duhove u prostoriji i zajedno uoče novu metu – Vorenovu desetogodišnju ćerku Džudi i njene prijatelje.

Film “Anabel 3”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video: KinoCheck International

 

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Tajni agent Mjau”, reditelja Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein.

Marni je mala, bucmasta mačka koja veruje da je začarano dete. Ona živi poput princeze i dobija sve što želi, jer gazdarica Rosalinda ju je razmazila poput deteta. Napuštena, daleko od kuće, po nalogu Rosalindinog zloćudnog brata, Marni je ubačena u nepoznati svet gde je prisiljena da se udruži sa još tri životinje: uplašenim psetom, neurotičnim petlom i magarcem, koji se pretvara da je zebra. Bazirano na na jednoj od bajki braće Grim „Bremenski muzikanti“ priča o Marni i njenim prijateljima je avanturistička priča koja dira u srce. Zabavan prikaz koji govori o tome kako prijateljstvo i osećaj pripadnosti mogu prevazići sve prepreke.

Film “Tajni agent Mjau”, prikazuje se u 11:00 po ceni od 270 dinara,11:30 po ceni od 430 dinara, 13:45 po ceni od 490 dinara, 14:10 po ceni od 360 dinara, 16:00 po ceni od 360 dinara, 18:10 po ceni od 560 dinara.

Video: Viral MEDIA

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: