Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove,”Tabaluga”, ”Originalni francuski žigolo” i “Jaovo putovanje”.

Arena Cineplex

Film “Tabaluga”, reditelja Sven Unterwaldt, Toby Genkel, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Mladi zmaj, Tabaluga, živi sa ocem koji ga je usvojio, gavranom Kolkom na živopisnom Grenlandu. Kako nikada nije naučio da bljuje vatru, hitno mu je potrebna pomoć pravog, odraslog zmaja. Ali Tabaluga je poslednji primerak svoje vrste.

Film “Tabaluga” možete pogledati u terminima od 11:45, 14:10 i od 16:10 po ceni od 300 dinara.

Video: KinoCheck Home

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cinestar predstavlja film “Originalni francuski žigolo”, reditelja Olivier Baroux, u glavnim ulogama  Kad Merad, Anne Charrier, Léopold Moati možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Nakon što ga njegova bogata osamdesetogodišnja prijateljica ostavi zbog mlađeg muškarca, stari žigolo će uz pomoć nećaka morati da potraži i novu milionerku.

Film “Originalni francuski žigolo”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video: UniFrance

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Jaovo putovanje”, reditelja Philippe Godeau, u glavnim ulogama  Omar Sy, Lionel Louis Basse, Fatoumata Diawara.

Jao, mladi dečak koji voli knjige i sanja o avanturi, beži iz svog sela u severni Senegal kako bi upoznao svog heroja, poznatog fracuskog glumca koji je u poseti svojoj rodnoj zemlji. Dirnut dečakovom posvećenošću, glumac odlučuje da ga prati nazad kući. Dok dele avanturističko putovanje nazad u dečakovo selo, glumac shvata da se vraća svojim korenima…
Film “Jaovo putovanje”, prikazuje se u 20:20 po ceni od 400 dinara.

Video: Pathe

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments