Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove,”Plen”, ”Spajdermen: Daleko od kuće” i “Ortaci na točkovima”.

Arena Cineplex

Film “Plen”, reditelja Alexandre Aja, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Kada veliki uragan pogodi Floridu, Hejli (Kaja Skoldelario) će ignorisat naređena za evakuaciju kako bi pronašla svog oca koji je nestao (Bari Peper). Ona ga nalazi teško ranjenog u njihovoj porodičnoj kući i njih dvoje ostaju zarobljeni, jer se voda od
poplava sve brže širi. Kako ostaje sve manje vremena da se pobegne od snažne oluje, Hejli i njen otac će otkrit da je voda koja nadolazi njihov najmanji problem.

Film “Plen” možete pogledati u terminima od 17:50 i od 22:15 po ceni od 350 dinara.

Video: Paramount Pictures

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cinestar predstavlja film “Spajdermen: Daleko od kuće”, reditelja Jon Watts, u glavnim ulogama Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Zendaya, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Nakon događaja sa Osvetnicima Piter Parker sa društvom odlazi na letni odmor u Evropu. Ali mirni odmor im prekida opasni Misterio.

Film “Spajdermen: Daleko od kuće”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video:FilmSelect Trailer

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Ortaci na točkovima”, reditelja Michael Dowse, u glavnim ulogama Kumail Nanjiani, Dave Bautista, Mira Sorvino, Karen Gillan, Iko Uwais.

Kada dobroćudni vozač Ubera po imenu Stu (Kumail Nanjiani) pokupi putnika (Dave Bautista) za kog se ispostavi da je policajac koji je na tragu brutalnom ubici, on upada u mučno iskušenje tokom kog očajnički pokušava da zadrži svoju pamet, svoj život i svoju ocenu od pet zvezdica. Akciona komedija 20th Century Fox-a čiju režiju potpisuje Majkl Dauz okupio je glumačku ekipu: Iko Juvejs, Natali Morales, Beti Gilpin, Džimi Tatro, Mira Sorvino and Karen Gilan.

Film “Ortaci na točkovima”, prikazuje se u 18:30, 20:25 i od 22:25 po ceni od 400 dinara.

Video: 20th Century Fox

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments